terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Friday, July 04, 2008

MALAM 7 DRAMA 7 DURI




a night of seven short drama and monologue by fauziah nawi and her performers (children, teenagers, youths )
original composition from iryanda mulia ramli ( a cameroon award winner in music).


July 25 - August 2, 2008
9pm
Stor Teater DBP
Kuala Lumpur
www.akulahrawana.blogspot.com

10 comments:

deennasour said...

orang kuat stefani ke?
or pengikut setia stefani?

erm ada monodrama 1-13 kat store dbp bulan nih....jom jom pg!!

tapi tak sabar gak tnggu show teater nih....fauziah nawi berlakon..mantap!!

ryann said...

hai deen...datanglah tonton sebab tahu deen memang rajin tonton. saya orang kuat bukan, pengikut pun bukan. biasa biasa aje.

11- 13 monodrama tu insyaAllah tengok sebab nak sokong lenny dan syahrul

KAKTINY said...

menarik menarik..

en_me said...

wah, dah lamer me tak gi tengok teater nih..

ryann said...

kiranya berkesempatan...jemputlah hadir

KAKTINY said...

kaktiny and family mmg minat tgk teater nih.. nak bawak mak and ayah pegi tgk lah..

Kasih said...

hi ryann,
tanya skit... kalau Kasih bawa anak buah umur 3 & 4 tahun gi tengok teater tu boleh tak? agak-agak si kecik berdua tu boleh masuk tak?

ryann said...

datang ler kaktiny. datang 4, kalau bawa seorang lagi free. drama ni muzikal jugak. ibu fauziah dan anak siti hajar nyanyi.

kasih...si kecik 3-4 tahun tu kalau tak nangis boleh kot. baby tak leh ler. nanti kalau nangis nak susu camne he he he. kenapa nak bawa anak buah ker?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam perkenalan dari akak....menarik tuh, dah lama akak x nengok teater. last dulu akak nengok tahun 2000

ryann said...

salam kenal juga. jom tonton sis