terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Sunday, July 20, 2008

perTama TeraKHir sold ouT



terkini untuk informasi bakal penonton malam 7 drama 7 duri, tiket pada 25 julai dan 2 ogos sudah habis dijual. grup stefani mengambil alih stor teater bagi meneruskan program klfringe festival yang akan tamat pada 8 ogos. selepas persembahan akhir stefani pada 2 ogos, akan menyusul ...
Biografi Dokumen Tari(Arifwaran) - 3 & 4 ogos
Mural Jam “Bahasa Jiwa Bangsa” - 8 ogos

kepada sesiapa yang berminat menonton MALAM 7 DRAMA 7 DURI boleh beli tiket di pintu masuk atau tempah tiket di talian ...

012 6170697
012 4340807

satu malam ada 7 drama 7 duri. persembahan untuk 9 malam pula, maka akan jadi penuh drama lebih duri. Jom tonton!

14 comments:

Pegawai Khalwat said...

macam tu lah.

Kami kat Utara ni ketinggalan jugaklah nak nengok ibu punya show.

BasH said...

wow full house ek..dasat a kak...moga trus sukses ya...

Sri Diah said...

Wow Ryann.. .tahniah dah sold out! Okey nanti akan bagi promosi pada blog ini ya!

aku rakab said...

dah sold out? dlm musim teater ni yg bnyak free pun bleh gak jual tiket! smoga hidup teater m'sia..gud luck...

ryann said...

pegawai- takpe, mana tahu kot kot lepas ni ibu nak ke utara pula.
bash - alhamdulillah, terima kasih. harap persembahan berjalan dgn lancar
juga terima kasih sri diah. datanglah nanti.
rakab - terima kasih.

KAKTINY said...

dah full house?. alahaii.. mak ayah kaktiny ni bilalah nak confirm nak datang KL ni.. asyik esok esok esok jer.. kaktiny nak ajak gi tengok teater nih..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sold out. mesti best ni, tapi kalu fauziah nawi berlakon memang best giler lah. akak minat dia ni. sekarang akak duk layan criter dia berlakon cakap loghat kelate

ryann said...

jemput hadir ye kak tiny & sis crazybeauty

tun teja said...

kakyannnnn.. tun nak tgk
takde ke spare tiket pada 2ogos tu?
kot kot ada org jual balik ke. tun tingin nk gi.

ryann said...

tunnn...lama tak dengar cerita. 2 ogos tu memang dah habis le dik tapi tak tau ler. mungkin dekat dgn tarikh tu baru boleh tahu ada ruang kekosongan lagi ke. tun datang hari lain tak mau. 1 hb ke atau lain. c ya

tun teja said...

1 hb ada ke? oklaa nanti tun tepon nombor tu. ada yek. ermm tun nak ler kak yan.

ryann said...

nikmatilah persembahan ye adik.

saat omar said...

...sedap lagu background. lagu fav tu...

ryann said...

oh...ye ke. terima kasih