terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Thursday, August 06, 2009

meMaTikan oRAng Sakit

bernasib baik
aku dapat mematikan orang-orang yang sakit
dengan usikan sarkastik
serkap jarang
harap...
mereka diberi
ketenteraman

6 comments:

LENNY ERWAN said...

hmm .... tajam menikam tu.

Apa khabar ryann? :-)

ryann said...

huhmmm..tajam ek. saya baik lenny. lama tak jumpa. frustnya tak dapat tengok peristiwa di zoo tu. tahniah menang. tumpang bangga. harap festival peringkat kebangsaan nanti dapat tengok

tun teja said...

kakyan..kakyan bunuh org sakit itu pakai apa yerk?

isk isk.. mereka kan sakit.
lambat laun mati gak.

huhuhuh. kakyann..

ryann said...

tak bunuh pun. cakap je terus mati. fuhh ganazz tu tun!! adeh

Real Woman said...

ni dialog teater ke..syair ke apa ni? Lain mcm je bunyi nye! eheheh

ryann said...

ni memang petikan dialog filem terbaru bertajuk please kill me in your words. hihaha. takde le. joke!ni interior monologoue jer.