terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Friday, August 21, 2009

huJan MAlam Ramadan

... penuh pengertian
dilimpahi keberkatan
selamat
merasai
nikmat
ramadan

21 comments:

ku tak sempurna said...

salam ramadhan...

hujan berkat... bulan berkat... hari berkat...

semoga amalan kita diterimaNya

miezi said...

salam kak,
selamat berpuasa!! :)

ryann said...

semoga selamat, kts dan miezi. tq

Qasih said...

salam ramadan ryann..

razifembi said...

selamat berpuasa dr relaxjom sekeluarga

lenny said...

salam ramadhan ryann ... semoga ibadah kita diterima dan hidup kita menjadi lebih baik selepas ini. Insya Allah.

Marissa said...

Selamat mempuasakan diri....

Malam ini hujan tidak lebat, tapi cukup mendinginkan.

Ramadhan harapnya dapat menyejukkan hati insan-insan yang marak panas.

Semoga thun ini lebih baik dari tahun yang lepas. Amin.

Framestone said...

selamat berpose buat ryann... thank coz sudi jejak di teratak baru bro

Real Woman said...

hujan pagi ramadan, angin sepoi bahasa...sejuk bak berada di kota London, memori lama bertaut kembali..chewah..aku pun nak bermadah gaks! ko jgn nak gelak ..tak baik tau..ni bulan ramadan..ingat tu! eheheh..selamat berposa ye!

Amal @ PriaPrai @ Chulan Chin said...

salam dik ryann..

semoga Allah memelihara kesihatanmu sepanjang ramadhan, & hari2 selepasnya..

semoga segala ibadah yg dikerjakn beroleh rahmat keberkatan-Nya..

semoga bertambah keimanan & ketaqwaan kita terhadap al-Khalik, & tergolong kita di kalangan hamba2-NYA yg soleh/solehah..

amiin.

ryann said...

selamat menyambut bulan ramadan sahabat semua :- qasih, razifembi, lenny. terima kasih.

marissa - harap juga ramadan dapat menyejuk hati2 yang panas

ryann said...

framestone - baru tahu awak ada teratak baru. selamat berpuasa


ada bakat bermadah tuhh..hehe. selamat buka puasa sedap sedap realwoman.


terima kasih bang amal. semoga abang juga diberi kesihatan yg baik.

Pyanhabib said...

selamat meraikan ramadan

BelalangDewa said...

HUJAN malam Ramadhan
kita yang kesejukan
macam nak pengsan... hihiii

Koishie said...

masih hujan.. merasa sejuk hingga ke dalam hati... ermm.. salam ramadhan..

ryann said...

salam bro pyanhabib

ryann said...

bang belalangdewa - sejuk semacam



betul koishie, sejuk yg mencengkam

en_me said...

salam ramadhan akak ryan ittewww..

Framestone said...

ryann ketenangan dan kedamaian selepas berjuang menentang hawa nafsu di siang hari..

lately hujan selalu di tika senja melabuhkan tirai di ufuk barat

out of topic--> sy dah selamat berpindah ke www.broframestone.com

ryann said...

ye en_me.


dah jenguk framestone. teruskan menulis. hujan bulan puasa ni best gak

relaxjom said...

P.Pinang,

Suasana masih mendung, tapi sikit-sikit kemilau matahari mula menampakkan bayangnya ...

Nampaknya 'airconnn free' dah nak habis...

Syukur kepada Illahi