terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Monday, November 10, 2008




persembahan solo Fauziah Nawi
21 nov - 2 dis 2008
stor teater dbp

8 comments:

tun teja said...

kakyannn.. bila leh beli tiket?
huhuhu.. nk gi nih

Amal @ PriaPrai @ Chulan Chin said...

salam dik ryann..
dik ada blakon tak..?
kena waktu cuti sklh ni, tringin gak pi tgok.. :)

ryann said...

datang le tun. beli kat depan pintu jer.


bang amal - saya tak berlakon. persembahan solo ibu fauziah. mungkin bersama tinajunya. datang le bang

en_me said...

macam nak gi tengok jakkks.. ahaks

miezi said...

cam menarek..nak pegi gak..leh bg detail?

Marissa said...

Saya sungguh terharu. Ryann selalu jemput saya tanpa jemu. ni yang buat saya makin sayang dengan show Stefani nih.

ehhehe..

Insyallah saya pergi. taknak rasa rugi sepertimana terlepasnya show 7 mlam 7 duri dulu.

Amal @ PriaPrai @ Chulan Chin said...

insya-Allah, dik ryann..
jk bksmpatn, abg akn dtg..
(mgkin blh tgok dik ryann skali, wp dik tk blakon.. :D )

ryann said...

miezi nak detail boleh ke blog stefani.

penonton macam marissa yang best.mesti nak dengar ayat ayat iryanda mulia.

bang amal - tak yah ler nak tengok saya. segan lo. tengok fauziah nawi