terkadang terpaksa sarkastik kerana hati mereka sukar dijentik

Friday, January 28, 2011

peminat masa dEpan

masa ni lah dapat salam dengan mereka
esok sudah famous, tak merasalah kot
... internal speech aku semasa bersalam dengan semua peserta pilih kasih
aku sengih-sengih arrogant je. apa punya perangai dah.
 
secara berdepan dapat rasa juga sedikit aura mereka berserta kerendahan diri.
semoga berjaya semua.
aku...wajib kena sokong hariz.
bukan sebab ke'boleh tahan'an rupanya tau.

2 comments:

Siti Zafira said...

haha. dia? oh ya, dia memang ada bakat. bakat - utama dan teratas.

tak boleh lupa masa tonton (tak live pun, tengok tv je, haha) episod yang diorang berteater pasal kisah percintaan terhalang. sebulan lepas atau sebulan lebih yang lalu kalau tak silap.

oh! sampai sekarang saya masih teringat-ingat keberkesanan persembahan tersebut. great...

ryann said...

sama berteater sebelum ini. lihat prosesnya dari mula. cepat berkembang. harap terus maju.